SCHILDERWERKEN

BEHANGWERKEN

Met onze 30 jarige ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor al uw schilderwerken. Zowel binnen- als buitenschilderwerken worden zeer zorgvuldig en kwalitatief behandeld.

Al jarenlang zijn wij dé Limburgse expert die innovatieve schildertechnieken koppelt aan passie en vakmanschap. Zowel particuliere klanten als ondernemingen en overheden vertrouwen op ons voor de realisatie van interieurwerken in een tijdloze, moderne of klassieke stijl. Welke stijl uw voorkeur ook wegdraagt, wij realiseren uw interieurdroom.

Behangen is ambacht. Het vraagt om vakmanschap en precisie. Zeker als u kiest voor behang met een doorlopend design. Het behangwerk is dan ook één van onze specialiteiten. Dat doen we met gevoel voor styling, gezond perfectionisme én plezier. U kunt bij ons terecht voor alle soorten behangwerken, van klassiek behangpapier en glasvezelbehang tot zwaar textielbehang.

Spuitwerk is ook één van onze professionele troeven waar wij jarenlang ervaring in hebben. Airless spuiten is een relatief recente techniek waarbij de verf onder een druk wordt gebracht en dan wordt verneveld zonder toevoeging van lucht. Dat is een snelle, propere en uiterst kwaliteitsvolle manier. Samen met u zullen wij bekijken wat de beste optie is voor uw project.

SPUITWERKEN

Onze diensten